Πώς ο Όμιλος Generali προστατεύεται από απρόβλεπτες διακυμάνσεις του δείκτη ζημιών Next item Δείτε σε τι κατάσταση...

Πώς ο Όμιλος Generali προστατεύεται από απρόβλεπτες διακυμάνσεις του δείκτη ζημιών

Σε συμφωνία με την Horse Capital I, προχώρησε η Assicurazioni Generali με σκοπό την προστασία του δείκτη ζημιών στον κλάδο αστικής ευθύνης αυτοκινήτου σε 12 θυγατρικές της που δραστηριοποιούνται σε 7 ευρωπαϊκές χώρες (Ιταλία, Γερμανία, Γαλλία, Αυστρία, Τσεχία, Ισπανία και Ελβετία).

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, η Generali πέτυχε την προστασία του ομίλου από τις απρόβλεπτες διακυμάνσεις του δείκτη ζημιών ασφάλισης αστικής ευθύνης αυτοκινήτων με τη μεταφορά μέρους του σχετικού κινδύνου στους επενδυτές ομολόγων.

Ειδικότερα, η Horse Capital I εξέδωσε 3 χρεόγραφα συνδεδεμένα με ασφάλιση (ILS) συνολικής αξίας 255 εκατ. ευρώ (85 εκατ. ευρώ το καθένα) τα οποία καλύπτουν διαφορετικά προφίλ κινδύνου και τα οποία προσφέρουν στον όμιλο προστασία για τρία έτη.

Με την κίνηση αυτή, η Generali αποτελεί την πρώτη ασφαλιστική εταιρία που προχωρά στη βελτιστοποίηση της προστασίας του ισολογισμού της μέσω των κεφαλαιαγορών αναφορικά με τις απρόβλεπτες διακυμάνσεις του δείκτη ζημιών ασφάλισης αστικής ευθύνης αυτοκινήτων.

Τα ποιο ολοκληρωμένα Προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου, ζητήστε μας προσφορά!

Call Now Button