Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε για την καλή σας υγεία, μπορούμε όμως να σας εξασφαλίσουμε την καλύτερη νοσοκομειακή περίθαλψη

Συμπλήρωσε την φόρμα - Πάρε προσφορά

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας τα σωστά προϊόντα που ταιριάζουν ακριβώς στις ανάγκες τους  και να ενδιαφερόμαστε για τα προβλήματά και τις απορίες τους οποτεδήποτε και οπουδήποτε παρουσιάζονται.

Δείτε αναλυτικά τους όρους χρήσης.

Προγράμματα Υγείας

Πρόγραμμα Υγείας Santé Confort Plus από την Groupama

Το νέο νοσοκομειακό πρόγραμμα ασφάλισης Πρόγραμμα Υγείας Santé Confort Plus από την Groupama αφορά άτομα ηλικίας από 1 μηνός έως 65 ετών. Αποτελεί ένα «πλούσιο» σε παροχές πρόγραμμα με ιδιαίτερα προσιτό και ανταγωνιστικό ασφάλιστρο που θα θωρακίσει την υγεία σας, παρέχοντας εγγύηση ανανέωσης του συμβολαίου με τους ίδιους όρους και παροχές.

Eurolife Premium Νοσοκομειακό 1500€ – 750€ – 0€

Πρόγραμμα υγείας με εκπιπτόμενο ποσό 1.500 – 750 η 0 ευρώ σε Α’ή B’ θέση νοσηλείας.
Ολοκληρωμένη νοσοκομειακή κάλυψη με εγγύηση παροχών καταβάλλοντας χαμηλό ασφάλιστρο. Δυνατότητα κάλυψης έξοδα νοσηλείας ύψους 1.500 ευρώ.

Οικοσύστημα Υγείας Life on από τη Generali

Ένα ασφάλιστρο, πολλαπλές παροχές για όλη την οικογένεια. Το νέο Οικοσύστημα Υγείας Life on από τη Generali απαντά στις ανάγκες της σύγχρονης οικογένειας, συνδυάζοντας παροχές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας φροντίδας υγείας σε ένα ενιαίο κεφάλαιο. Ένα πλήρες σύστημα υγείας, που εξασφαλίζει την καλύτερη οργάνωση του οικογενειακού σας προϋπολογισμού και τη μείωση του ασφαλιστικού κόστους.

Call Now Button